İKÇÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencileri Diyetisyenlerle Buluşmaya Devam Ediyor...

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, Mesleki Oryantasyon dersi kapsamında diyetisyenlerle buluşmaya devam ediyor. Ege Üniversitesi Hastanesi Endokrinoloji Polikliniği diyetisyeni Uzm. Dyt. Selda SEÇKİNER ile Diyet Kapımda Firması'nın yönetici diyetisyeni Doğa PEKSEVER'in konuk olarak katıldıkları derslerde öğrenciler diyetisyenlerle mesleğimizin farklı çalışma alanları hakkında sohbet etme fırsatı buldular. Mesleki deneyimlerini paylaşan diyetisyenlerimiz, öğrencilerin sorularına da yanıt verdiler. Davetimize karşılık veren konuklarımıza çok teşekkür ederiz.