BESLENMEDE GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Sağlıklı Hayatı Teşvik ve Sağlık Politikları Derneği işbirliğinde 16.05.2017 tarihinde Beslenmede Gıda Güvenliği Eğitim serisinin üçüncüsü üniversitemiz ev sahipliğinde İzmir'de gerçekleştirilmiştir. Uzm. Dyt. Sevan ÇETİN moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimde, Türkiye Diyetisyenler Derneği Başkanı Prof. Dr. Muhittin TAYFUR, Prof. Dr. Ali Esat KARAKAYA, Prof. Dr. Nevzat ARTIK ve Prof. Dr. Tansel ŞİRELİ besin güvenliği ile ilgili risk algısından ve risk değerlendirmesinden bahsetmiştir. Interaktif  geçen eğitimde konuşmacılar, katılımcıların sorularını yanıtlamış ve ayrıca medyada sıkça yer alan ısıl işlem görmüş sütler, ekmek, palm yağı ve genetiği değiştirilmiş ürünler (GDO) gibi bir çok konu hakkında kapsamlı bilgi vermişlerdir. Ev sahipliğini yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuz bu güzel etkinlik için Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Sağlıklı Hayatı Teşvik ve Sağlık Politikları Derneği'ne teşekkür ederiz. 

 


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön