HUZUREVİ ZİYARETİ

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 18.05.2017 tarihinde Yaşlı Beslenmesi dersi kapsamında İzmir Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Yrd. Doç. Dr. Dilek ONGAN'ın eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, merkezin müdür yardımcısı Doç Dr. Nil TEKİN ve diyetisyeni Nihan ARPACI öğrencilerimizle ilgilenmiş ve kurumun yapısı, kurumdaki beslenme hizmetleri hakkında bilgi vermişlerdir. Yaşlı bireylere sunulan beslenme hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken noktaları aktaran Dyt. Nihan ARPACI, gelecekteki meslektaşlarına huzurevinde diyetisyen olarak çalışmanın öneminden ve sorumlukluklarından da bahsetmiştir. Merkezi ve merkezin mutfağını inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz, ziyaretin çok verimli geçtiğini belirtmişlerdir.